Beëdigd

Wilt u uw paspoort, geboortebewijs, diploma, rijbewijs of trouwakte laten vertalen in of juist uit het Engels laten vertalen? Wij helpen u daar graag bij. Bij ons vertaalbureau profiteert u van scherp geprijsde tarieven. Dit kan onder meer doordat wij met documentprijzen werken, welke voordeliger zijn dan een woordtarief hanteren. Stuur ons een kopie van het originele beëdigde document en kies voor ons bureau als uw Engels vertaler.

Uitgebreide beëdigde documenten

Voor de vertaling een uitgebreid (juridisch) document sturen wij u graag een vrijblijvende offerte toe, dit vanwege de grootte en zwaarte van de opdracht. Uitgebreide beëdigde documenten zijn bijvoorbeeld rechtbankdossiers, contracten, overeenkomsten of algemene voorwaarden. Opdrachten met vele pagina’s waar een groot belang bij speelt; Maak een scan van het document (let op: stuur nooit het origineel!) en wij nemen contact met u op. Ook is het mogelijk dat wij aan de hand van de scan een offerte opstellen. Wij hanteren standaard een geheimhoudingsplicht. Als u uw eigen versie instuurt, is dat geen enkel probleem.

Vragen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen bij uw vraag of opmerking. Wij zijn bereikbaar via 070-7531944. Bel ons of laat u terugbellen zodat wij u een antwoord op al uw vragen kunnen helpen. Ook bij het aanvragen van een offerte kunt u telefonisch contact opnemen. Zo zijn wij uw Engels vertaler. Let op: stuur ons nooit het beëdigde document, deze dient in uw bezit te blijven.