Folder vertaling

Wilt u uw folder laten vertalen naar het Engels of juist vanuit het Engels naar het Nederlands? Wilt u dat laten doen door een ervaren en erkende vertaler? Kies dan voor de vertaalmogelijkheden die Engels-vertaler.nl biedt. Wij maken gebruik van een standaard woordtarief dat scherp is geprijsd. Lees hieronder waarom wij uw Engels vertaler zijn.

Diverse teksten mogelijk

Alle vertalers binnen ons netwerk zijn geschoold, hebben één of meer diploma’s behaald en zijn minimaal één taal machtig. Binnen ons netwerk zijn verschillende specialismes, waardoor wij in staat zijn voor diverse branches te vertalen. Inclusief vakjargon- en termen, waardoor uw boodschap behouden blijft. Daarnaast werken we met een unieke tevredenheidsgarantie, zodat u kunt vertrouwen op inzet en kwaliteit.

Scherpe tarieven

Ook als u kiest voor een spoedvertaling hanteren wij scherpe tarieven, ons spoedtarief is slechts de standaardprijs met een maximum van 15%. Neem direct contact op voor meer informatie over de kosten en opleveringsdatum van uw naar het Engels vertaalde folder(s).