Vakgebieden

Vertrouwen in de kwaliteiten van een bedrijf, dat is er óf niet. Heeft u interesse in onze service? Bij Vertaalbureau Tongo staan kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel. Ons doel is om onze klanten aan een 100% juiste vertaling te helpen en efficiënt taalbarrières te doorbreken. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke en razendsnelle dienstverlening. Wilt u meer informatie? Vul dan geheel vrijblijvend een contactformulier op de website in.

Niet alleen correct vertaald, maar ook in de juiste terminologie

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw website, folder of (juridisch) document, zoals een paspoort of huwelijksakte, correct vertaald is, maar wij letten ook op de tone of voice. Onze gespecialiseerde en ervaren vertalers hebben oog voor detail. Zij hanteren de juiste terminologie en kunnen zich bovendien goed inleven in het doel van de communicatie. Een foutloze vertaling is fantastisch, maar wanneer er niet gelet wordt op woordgebruik en taal, slaat dat als een tang op een varken. Bij Vertaalbureau Tongo komt uw vertaling echt tot zijn recht.

Waarin zijn wij gespecialiseerd?

  • Commerciële vertaling: websites, brochures en flyers
  • Juridische vertaling: algemene voorwaarden, contracten en rechtbankdossiers
  • Technische vertaling: handleidingen, procedures en werkbeschrijvingen
  • Medische vertaling: onderzoeken, uitslagen en testen
  • Financiële vertaling: jaarverslagen en rapportages
  • Literaire vertaling: boeken, essays en gedichten

Wilt u meer details over een specifiek vakgebied?

Wilt u meer informatie over onze ervaringen of over een specifiek vakgebied? Op onze websites kunt u ook op uw gemak onze referenties binnen bepaalde vakgebieden bekijken. Contact opnemen? Dat is heel simpel: vul het contactformulier op onze website vrijblijvend in.