Polis vertaling

Bent u op zoek naar een Engels vertaler die uw polis naar deze vreemde taal vertaalt en waarmee u ook in het buitenland gedekt bent? Of wilt u juist uw polis vanuit het Engels naar het Nederlands laten vertalen? In beide gevallen neemt u contact op met ons bureau. Onze vertalers zijn ervaren in het vertalen van polissen, een bijzondere specialiteit binnen de vertaalwereld. Daarvoor hanteren wij scherpe tarieven.

Tarieven voor vertalingen

Een goed vertaalde polis hoeft niet onnodig duur te zijn, scherpe tarieven maken deel uit onze gegarandeerde service. Wij bieden onze diensten met betrekking tot vertalen tegen scherpe tarieven aan. Onze prijzen liggen gemiddeld 15% lager dan de standaardprijs die wordt gerekend door andere vertaalbureaus. Daarvan kunt ook u profiteren. Dat doet u door contact op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Contact opnemen

Neem direct contact met ons op om te zien hoe wij tot een goede vertaling van uw polis kunnen komen. Klik ook op de link als wij een antwoord op uw vraag kunnen geven.