Regulier

Een goede vertaling van uw tekst(en) hoeft niet onnodig veel geld te kosten. Om die reden bieden wij onze tarieven aan in een duidelijke en inzichtelijk gemaakte offerte. Bij ons bureau betaalt u gemiddeld 15% minder dan de standaardprijs die andere vertaalbureaus rekenen voor een vertaling. Deze scherpe prijs is mogelijk dankzij onze zelf ontworpen planningsmethode in combinatie met eigen technologieën. Engels-vertaler.nl is uw Engels vertaler vanaf € 0,125 per woord.

Zelf een inschatting maken

Een inschatting maken van de kosten voor uw vertaalopdracht, kunt u ook gemakkelijk zelf doen. Daarvoor vermenigvuldigt u het aantal woorden met de woordprijs, dit is onze vertaalprijs exclusief BTW. Hierbij hanteren wij een minimum aantal woorden van. Het totaalbedrag inclusief BTW berekenen kan door het eerder uitgerekende bedrag te vermenigvuldigen met 1,21, het Nederlands BTW-tarief. Zo maakt u zelf een inschatting van de kosten voor uw vertaalopdracht.

Offerte aanvragen

Voor een grotere opdracht of een combinatie van meerdere teksten, vraagt u een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte aan. Neem daarvoor contact met ons op. Bel naar 070-7531944 of mail naar info@tongo.nl.