Wilt u een document laten vertalen?

Dan bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Niet alleen voor officiële documenten, zoals een huwelijksakte of diploma, maar ook voor het vertalen van bijvoorbeeld een website kunt u bij ons terecht. In de meeste spoedgevallen berekenen we daarvoor zelfs geen extra kosten

Onze ervaren medewerkers helpen u graag

Wij hebben een breed scala aan vertaalmogelijkheden. Van Frans tot Turks en van Fins tot Russisch; wij zijn u graag van dienst. Wij screenen al onze vertalers op behaalde diploma’s, aantoonbare ervaring en geleverd werk. Ook hameren wij erop dat onze medewerkers zich blijven ontplooien door vakkennis bij te houden. Daarnaast voeren wij regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen.

Heeft u een deadline?

Ook voor klussen die met enige spoed vertaald moeten worden, kunnen wij u van dienst zijn. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de vertaling. Bovendien betaalt u bij ons, in tegenstelling tot andere vertaalbureaus, in de meeste spoedgevallen geen spoedtarief. In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, wordt u hierover uiteraard vroegtijdig op de hoogte gebracht. Het spoedtarief bedraagt de standaardprijs plus een maximum van 15%.

Wilt u meer details?

Neem dan contact met Vertaalbureau Tongo op, zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opmaken en de opleveringsdatum kunnen doorgeven. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7531944. De berekening van uw vertaling is geheel vrijblijvend.