Persoonlijk

Uw wensen staan bij ons op nummer één

Goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie van A tot en met Z staan bij Vertaalbureau Tongo centraal. Persoonlijk contact is bij Vertaalbureau Tongo meer dan een telefonisch gesprek of het beantwoorden van een e-mail. Wij zorgen ervoor dat uw opdracht volledig op uw wensen en de gewenste doelgroep aansluit. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u liever vandaag dan morgen een tekst laten vertalen? Schroom dan niet en neem contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

Wij zetten de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’

Een tekst kan nog zo perfect vertaald zijn, maar als het niet naadloos aansluit op de doelgroep of het niet de gewenste boodschap overbrengt, slaat u een flater. Daarom houdt persoonlijk contact bij Vertaalbureau Tongo niet op bij een luisterend oor, maar leven wij ons in uw bedrijfsactiviteiten, doelstelling, achtergronden, uw publiek en vakjargon. Alleen dan kunnen wij u de service bieden die u verlangt en zijn wij ervan overtuigd dat de tekst tot in de puntjes perfect is.

Wij zien u graag voor een vrijblijvend gesprek

Vindt u persoonlijk contact net zo belangrijk als wij? Maak een afspraak. U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 070-7531944.