Service

Een kinderboek over insecten vertalen, een trouwakte vertaling met een krappe deadline of een website vertaling over medische zaken. Vertaalbureau Tongo staat voor u klaar. Wanneer u kiest voor Vertaalbureau Tongo bent u verzekerd van een aantrekkelijk geformuleerde tekst die naadloos aansluit op de beoogde doelgroep, en kunt u erop rekenen dat de tekst binnen een mum van tijd aangeleverd wordt.

Wij hanteren in de meeste gevallen geen spoedtarief

Haastige spoed is zelden goed. Die uitdrukking is bij Vertaalbureau Tongo niet aan de orde. Dankzij onze zogeheten ‘ordermanagementproces’, waarbij het efficiënt inplannen van onze vertalers en het volgen van een strakke planning essentieel zijn, kunnen wij snel schakelen om uw vertaling zo spoedig mogelijk te leveren. Moet u daarvoor geen extra kosten betalen? Nee, in de meeste gevallen brengen wij daarvoor geen extra kosten in rekening. Het snel afleveren van een document is immers onze kracht.

Bent u benieuwd naar onze service?

Wilt u weten wanneer het spoedtarief wel van toepassing is? Meer details hierover vindt u onder spoedtarieven. Heeft u andere vragen waarvoor u graag met ons in contact komt? Dat kan via ons contactformulier op onze website.